Hjemmeside til håndværkere

Du er sikkert kommet her fordi du er håndværker og søger en ny hjemmeside. Jeg har hjulpet flere håndværkere til at skrue ned for den traditionelle annoncering, og få flere henvendelser gennem deres hjemmeside.

Har du en eksisterende hjemmeside og logo kan jeg også håndterer dette.

Formålet med en hjemmeside er henvendelser!

Der kan være flere tilgange til at opfylde formålet. Nedenstående er en beskrivelse af 2 generelle metoder til at anvende en hjemmeside.

Visitkort hjemmeside.

En online side der fungerer som en forlængelse af dit visitkort, eller andet materiale der deles ud. Det kan være nabobreve når i alligevel er i et villakvarter, visitkort eller annoncer. Der er formålet at give en beskrivelse af hvad i kan og i gerne vil hjælpe. Kunderne får adressen fra reklamen og går ind og kan se mere om dit firma. Du inviterer kunderne ind.

Søgeoptimeret hjemmeside

Der er det kunden selv der søger efter informationer og du kommer frem i Google, Google maps eller andre søgemaskiner. Denne model bliver ofte valgt af håndvirksomheder der har eksisteret i nogle år og ønsker at udvide mulighederne for at imødekomme nye kunder.

Send en besked og jeg modtager en mail, med dine oplysninger. Så finder vi et tidspunkt hvor det passer, så jeg kan høre mere om dit projekt.

Design

Hvis der er et budget til hjemmesiden, vil jeg vurdere hvilken tid der kan bruges på design. For det er vigtigt der er tid til SEO og synlighed på den ene eller anden måde.

Alternativt til dit eget udviklede design kan der købes templates eller skabeloner. Du vil helt sikkert kunne finde en der opfylder dine behov. Sikkert også en template der giver dig mange flere muligheder.

Umbraco Få en uforpligtende snak

Kontakt

De seneste projekter

Her er et udvalg af de seneste Umbraco projekter jeg har arbejdet med. Du er altid velkommen til at kontakte mig og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt


Chicago Roasthouse

Service aftale i forbindelse med nedbrud eller andet der forstyrrer bestillings processen på deres webshop.

Hr Jørgensen

Michael kontaktede mig med opgaven for at blive synlig på nettet i og omkring Randers. Han havde ikke nogen hjemmeside, og har ikke meget tid til at opdaterer eller sætte sig ned og lave en.

  • Umbraco CMS
  • Søge optimering...

Hjemmeside til Glarmester

Kurt henvendte sig til mig, for at få flere henvendelser gennem hans hjemmeside.

Han ønskede at være mere synlig i området omkring Lystrup og Djursland.

Der vare et budget til markedsføring, som efterfølgende er reduceret kraf...

Niche webshop med tøj

Daro.dk havde en eksisterende webshop med begrænset trafik og dårlig konvertering.

De ønskede en ny webshop, med deres eksisterende betalingsløsning.

Der var en deadline med levering til en messe. Den blev klaret lige til punk...