Tilrettelagt efter jeres ønsker.

Undervisning i jeres egen Umbraco løsning, hvor jeg kommer til jer.


Kursus og undervisning

Har du en Umbraco hjemmeside, så kan jeg tilbyde et Umbraco kursus. Det bliver tilrettelagt efter jeres eksisterende Umbraco løsning. Det kan være der er kommet nye medarbejdere, som skal sættes ind i det, eller der er eksisterende medarbejdere der skal have yderlige kompetencer. 

Jeg kan tilrettelægge forløbet, så det passer helt efter jeres behov. Om det er et par timer en eftermiddag, eller det strækker sig over et par dage.

Eksisterende sider

Har i en eksisterende løsning i bruger i dag, kræver det jeg bruger nogle timer til at sætte mig ind i hvordan jeres løsning er lavet. Der er nemlig ikke to der er ens. Så vil jeg lave en undervisningsplan, ud fra det eller de specifikke emner, i har behov for at vide mere om. Det kan være dagligdags brug, SEO optimering - hvad i skal være opmærksom på ved udgivelse af indhold, eller noget helt tredje.

Brugervejledning til Umbraco

Jeg har til flere skrevet en udførlig brugervejledning delt ind i de forskellige emner. Så det er nemt at komme tilbage efter et halt år og opdaterer siden. Det er jo ikke det hele der bliver arbejdet med altid. Så det kan være svært at huske det hele. Det kan også være der kommer nye medarbejdere der skal sættes ind i Umbraco CMS systemet.

Bruger vejledningen bliver leveret i form af en pdf-fil som er til jeres rådighed.

Jeg plejer at komme ud til jer på jeres arbejdsplads. Så det eneste der skal være til rådighed er i har jeres egen computer og gerne en tavle eller whiteboard så jeg har noget at skrive på.

Tidligere undervisningsforløb

Jeg har gennem de seneste 5 år haft muligheden for at komme ud til forskellige skoler. Der har jeg har haft fornøjelsen at undervise forskellige klasser af 14 dages varighed. Programmet har været at vise hvad Umbraco kan, og få opbygget en brugbar hjemmeside.

Niveauet har været forskelligt fra gang til gang.  For det har været meget forskelligt, hvor de har været i forløbet, for deres Uddannelse.

Det har foregået forskellige steder, i både Aarhus, Grenå og Aalborg

Se mere om en Umbraco hjemmeside Se mere om SEO

Kontakt

De seneste projekter

Her er et udvalg af de seneste Umbraco projekter jeg har arbejdet med. Du er altid velkommen til at kontakte mig og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt


Chicago Roasthouse

Service aftale i forbindelse med nedbrud eller andet der forstyrrer bestillings processen på deres webshop.

Hr Jørgensen

Michael kontaktede mig med opgaven for at blive synlig på nettet i og omkring Randers. Han havde ikke nogen hjemmeside, og har ikke meget tid til at opdaterer eller sætte sig ned og lave en.

  • Umbraco CMS
  • Søge optimering...

Hjemmeside til Glarmester

Kurt henvendte sig til mig, for at få flere henvendelser gennem hans hjemmeside.

Han ønskede at være mere synlig i området omkring Lystrup og Djursland.

Der vare et budget til markedsføring, som efterfølgende er reduceret kraf...

Niche webshop med tøj

Daro.dk havde en eksisterende webshop med begrænset trafik og dårlig konvertering.

De ønskede en ny webshop, med deres eksisterende betalingsløsning.

Der var en deadline med levering til en messe. Den blev klaret lige til punk...