Hosting af Umbraco

Hosting af din hjemmeside skal være stabil og fornuftig i pris.


Hosting af umbraco

Hos UnoEuro arbejder vi ud fra en klar målsætning om, at velfungerende hosting ikke behøver være hverken dyrt eller kompliceret. Alle vores løsninger bliver sammensat med fokus på simpelt og effektivt at kunne imødekomme hosting behov, hos både private og virksomheder.

Revolutionerende hosting

Da vi lancerede UnoEuro tilbage i 2004, var det næsten umuligt at finde en stabil hosting partner uden at blive ruineret. Det har altid været vores intention at lave om på dette og uden at kompromittere vores kunders forventninger til et højt og kompetent kundeserviceniveau. Vi mener efterhånden at have bevist, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen, og hver dag udfordrer vi fortsat denne forældede markedsantagelse.

Et solidt fundament

Samtlige servere er placeret i et topsikret datacenter hos Zitcom A/S i Danmark. Det er bl.a. derfor, at vi kan tilbyde dig nogle af de hurtigste, sikreste og mest stabile løsninger på markedet. Serverrummet bygger på en moderne og yderst effektiv opsætning af køling, brandsikring, nødstrømsanlæg, nøje udvalgt hardware og netværksopsætning. Dertil er der tilknyttet en 24-timers vagtordning og overvågning af alle services, og ikke mindst 2 x 10 GBit redundante fiber-forbindelser leveret af TDC Internet og Telia.

Teknisk forspring

UnoEuro er Microsoft Gold Hosting Certified Partner og kan derfor garantere dig yderst stabil ASP/ASP.NET hosting på Windows 2008 servere, og PHP hosting på kraftige og optimerede Linux Servere - begge for at sikre vores kunder den absolut bedste hosting oplevelse.

Kilde: unoeuro

Umbraco hjemmeside Håndværkere

Kontakt

De seneste projekter

Her er et udvalg af de seneste Umbraco projekter jeg har arbejdet med. Du er altid velkommen til at kontakte mig og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt


Chicago Roasthouse

Service aftale i forbindelse med nedbrud eller andet der forstyrrer bestillings processen på deres webshop.

Hr Jørgensen

Michael kontaktede mig med opgaven for at blive synlig på nettet i og omkring Randers. Han havde ikke nogen hjemmeside, og har ikke meget tid til at opdaterer eller sætte sig ned og lave en.

  • Umbraco CMS
  • Søge optimering...

Hjemmeside til Glarmester

Kurt henvendte sig til mig, for at få flere henvendelser gennem hans hjemmeside.

Han ønskede at være mere synlig i området omkring Lystrup og Djursland.

Der vare et budget til markedsføring, som efterfølgende er reduceret kraf...

Niche webshop med tøj

Daro.dk havde en eksisterende webshop med begrænset trafik og dårlig konvertering.

De ønskede en ny webshop, med deres eksisterende betalingsløsning.

Der var en deadline med levering til en messe. Den blev klaret lige til punk...