Svar på de mest almindelige spørgsmål

Her finder du svar på de mest generelle spørgsmål.

Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte mig.

Generelle spørgsmål

CMS står for Content Management System, eller på godt dansk "Indholds styring system". Det er den web applikation eller program der giver mulighed for redigering og håndtering af indhold, brugere, henvendelser osv. Umbraco er kun et af dem, der findes mange. De mest kendte er Wordpress og Joomla

Online marketing er det begreb der dækker alle formaer for annoncering på nettet. Det kan være betalte annoncer eller SEO optimering.

Umbraco er et dansk udviklet CMS system. De har hovedsæde i Odense. Det driver over 400.000 sider over hele verden. Lige fra de største sider til de nogle af de mindste.

Et SSL certificat er en standardiseret sikkerhed teknologi der kryptere forbindelsen fra dig til serveren. På den måde sikres informationerne og data der sendes frem og tilbage.

Se certificering her

Umbraco Certified Expert Umbraco Certified Expert er en udvikler, der har en udvidet forståelse Umbraco, opnået ved at deltage i flere kurser i det fundamentale og mere avanceret udvikling. Certified Experts kender hele processen i udvikling af en Umbraco hjemmeside og kan styre avancerede projekter.

Spørgsmål om amja

Timeprisen er 700,- plus moms. Ved større opgaver og komplette hjemmesider, vil jeg udregne et overslag eller tilbud. Jeg laver ikke noget vi ikke er enige om, og skulle der komme yderligere på udgifter vil vi være enige om det.

Prisen afhænger meget af opgavens omfang og hvad der skal laves.

Så for at kunne give en pris, er det nødvendigt jeg kender opgaven.

Det er ikke til at sige hvad SEO koster, for der er meget stor forskel på emner og hjemmesider.

Emnet er meget afhængig af konkurrencen på markedet.

Med hensyn til det tekniske skal hjemmeside opfylde og være struktureret efter nogle retningslinjer fra Google. Du kan se Google's vejledninger til webmaster. Hvis de ikke er opfyldt kan der være nemmere og hurtigere at lave en ny side, hvor struktur og opbygning opfylder deres krav.

Det vil typisk være en månedlig afregning, som løber i en periode. Måske kombineret med en service aftale.

Det hedder amja fordi jeg skulle bruge et kort domænenavn der ikke hedder noget med hjemmeside eller web. Selve navnet fandt min datter på Da hun hedder Maja og for 7 år sidden skulle hun lære at skrive sit navn og fik bytte lidt rundt på bogstaverne :)

Kontakt information

Åbnings tid

Mandag til fredag: 8.00 - 16.00

Hvorfor os?

Gode grunde til at sende en besked

  • Fornuftige priser
  • Ærlighed hele vejen igennem
  • Enighed om hvad der skal laves
  • Gode samarbejdspartnere

Lidt socialt