Custom udvikling

Custom udvikling af umbraco

Jeg har samarbejdspartnere der kan bistå ved større udviklings projekter. Så sidder du med en ide til en side, eller andet. Lad mig høre om det og lad os se om vi kan nå hinanden.

Se mere


Hjemmeside

Professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside det er over jeg står til rådighed for jeres virksomhed.  Svarer på spørgsmål gennem udviklingen af jeres hjemmeside. Stiller de kritiske spørgsmål.  I kan regne med jeg er der for jer.

Se mere


Industri

Hjemmeside til industri virksomheder

De fleste industri virksomheder jeg arbejder sammen med havde været der i mange år.  Så ofte er der materiale som hjemmesiden skal præsenterer.  Nu skal det bare være online i stedet for et katalog. Jeg har stor erfaring med denne del.

Se mere


Lokal synlighed

Lokal synlighed

Dette er super godt or ret lige til at sætte op.  Specielt til håndværker virksomheder er dette værktøj fra Google Business en fantastisk løsning.  Du bliver synlig i lokalområdet hvor du bor. Og du bestemmer selv afstanden du ønsker at være inden for.

Se mere


SEO - Er det i orden

SEO - Er det i orden?

Ja, det er i orden. Google er glad for de får hjælpe til at afgøre hvilke sider der er relevante i forhold til søgningen.  Det skal dog gøres ordentligt, ellers viser de andre resultater.

Se mere


Umbraco hjemmeside

Umbraco hjemmeside

Unikke og og udviklet specielt til jeres virksomhed.  Styrken i Umbraco ligger i måden det håndter indhold.  I kan få en side der er lavet specielt til jer.  Samtidig med fordelene af et afprøvet CMS system.

Se mere


Umbraco hvorfor

Umbraco hvorfor - Hvad skal jeg vælge?

Jeg har i denne blog beskrevet de vigtigste grunde til at vælge Umbraco. Se meget mere, og få viden til at tage den rigtigt beslutning.

Se mere


Aarhus

Alt efter hvad du skal have, og hvad hjemmesiden skal bruges til. Så er der forskellige løsninger jeg arbejder med.  Hvis det er en shop vil jeg anbefale en Hosted Shop. Det er et gennemprøvet og solidt system hvor det er billigt at komme i gang.  Er det en præsentation af din virksomhed.  Så er det en vurdering om det skal laves i Umbraco, eller en Hosted CMS løsning.  Der er meget stører f...)

Se mere