Djursland

Specialiseret i online løsninger til industri og håndværkere.  Jeg har siden 2010 hjulpet mere end 100 virksomheder, med at komme igennem til en online løsning der genererer henvendelser.  Jeg arbejder inden for feltet omkring industrivirksomheder og håndværkere. Jeg har tilknyttet faste samarbejdspartnere, der er skarpe, måske nørder, inden for hvert deres felt.  Har du en eksisterende hje...)

Se mere


Randers

  For at du kan få flere henvendelser skal vi betragte dit website fra alle vinkler. Eller med andre ord en 306 graders analyse.  Jeg kommer gerne forbi og får en snak omkring din virksomhed. Jeg bliver nød til at kunne sætte mig ind i jeres tilgang til markedet, og vide noget jeres ydelser eller produkter.  Derefter skal der udarbejdes en søgeordanalyse, der viser hvor jeres fokus og mit ar...)

Se mere


SEO optimering - Søgemaskineoptimering

Du får mere ud af din hjemmeside ved at fokusere på SEO.  En del af kan du selv lave, hvis du har tiden til det.  Det drejer sig om hvordan jeres side præsenterer sig over for jeres kunder.

Se mere


Webbureau

Når prisen og kvalitet skal være i fokus, så må jeg finde metoder hvor vi sammen kan finde løsninger. Der selvfølgelig er rentabel inden for jeres budget. Webdesign Jeg har de sidste 10 år arbejdet med online løsninger tilpasset de virksomheder jeg arbejder for. For at få enderne til at mødes tager jeg ofte en template som udgangspunkt for designet af hjemmesiden. Der er rigtig mange der lav...)

Se mere


Aarhus

Alt efter hvad du skal have, og hvad hjemmesiden skal bruges til. Så er der forskellige løsninger jeg arbejder med.  Hvis det er en shop vil jeg anbefale en Hosted Shop. Det er et gennemprøvet og solidt system hvor det er billigt at komme i gang.  Er det en præsentation af din virksomhed.  Så er det en vurdering om det skal laves i Umbraco, eller en Hosted CMS løsning.  Der er meget stører f...)

Se mere