Hr Jørgensen

Hr Jørgensen Rehab

Michael kontaktede mig med opgaven for at blive synlig på nettet i og omkring Randers. Han havde ikke nogen hjemmeside, og har ikke meget tid til at opdaterer eller sætte sig ned og lave en.  Umbraco CMS Søge optimering Billeder Design Hr Jørgensen arbejder inden for hjælpemiddelservice)

Se mere


Om

Amja.dk - webbureau

Bag amja.dk er jeg, René Halskov. Jeg har udviklet hjemmesider siden 2008. og været med gennem udviklingen af umbraco siden version 2. Der er sket meget på den tid og den erfaring kan komme din virksomhed til gode.

Se mere


Umbraco hvorfor

Umbraco hvorfor - Hvad skal jeg vælge?

Jeg har i denne blog beskrevet de vigtigste grunde til at vælge Umbraco. Se meget mere, og få viden til at tage den rigtigt beslutning.

Se mere


Umbraco Tags property editor

Umbraco Tags property editor

En guide ti Umbraco Tags property editor.  Med praktiske eksempler på hvordan du får det til at virke.

Se mere


Webbureau

Når prisen og kvalitet skal være i fokus, så må jeg finde metoder hvor vi sammen kan finde løsninger. Der selvfølgelig er rentabel inden for jeres budget. Webdesign Jeg har de sidste 10 år arbejdet med online løsninger tilpasset de virksomheder jeg arbejder for. For at få enderne til at mødes tager jeg ofte en template som udgangspunkt for designet af hjemmesiden. Der er rigtig mange der lav...)

Se mere