Chicago Roasthouse

Aftale om tilkaldevagt i tilfælde af problemer

Service aftale i forbindelse med nedbrud eller andet der forstyrrer bestillings processen på deres webshop.  )

Se mere


Duplicate Content

Duplicate Content - træls

Duplicate Content er når der er to tekster der ligner hinanden eller er identiske.  Det er søgemaskinerne ikke glade for, for hvilket resultat er så det rigtige.  Så denne skal du undgå, skriv dit eget indhold!

Se mere


Hr Jørgensen

Hr Jørgensen Rehab

Michael kontaktede mig med opgaven for at blive synlig på nettet i og omkring Randers. Han havde ikke nogen hjemmeside, og har ikke meget tid til at opdaterer eller sætte sig ned og lave en.  Umbraco CMS Søge optimering Billeder Design Hr Jørgensen arbejder inden for hjælpemiddelservice)

Se mere


Oestjysk tagrenovering

Østjysk tagrenovering a/s

De har eksisteret siden 2001 og har haft en simpel side alle årene.  Nu var tiden kommet til en opgradering på det visuelle og med nye billeder. SEO  Nyt design Nyt CMS Se siden her og læs mere om tagrenovering Østjysk tagrenovering a/s)

Se mere


SEO optimering - Søgemaskineoptimering

Du får mere ud af din hjemmeside ved at fokusere på SEO.  En del af kan du selv lave, hvis du har tiden til det.  Det drejer sig om hvordan jeres side præsenterer sig over for jeres kunder.

Se mere


SEO optimering

SEO optimering

SEO optimering og en guide til dig og din virksomhed. Se her hvordan du kommer igang med søgemaskineoptimering, uden det koster en formue.

Se mere