Duplicate Content

Duplicate Content - træls

Duplicate Content er når der er to tekster der ligner hinanden eller er identiske.  Det er søgemaskinerne ikke glade for, for hvilket resultat er så det rigtige.  Så denne skal du undgå, skriv dit eget indhold!

Se mere


Lokal synlighed

Lokal synlighed

Dette er super godt or ret lige til at sætte op.  Specielt til håndværker virksomheder er dette værktøj fra Google Business en fantastisk løsning.  Du bliver synlig i lokalområdet hvor du bor. Og du bestemmer selv afstanden du ønsker at være inden for.

Se mere


Markedsføring

Online markedsføring

Der er ingen butikker i den fysiske verden der kan undvære en form for reklame.  Det kan en online butik heller ikke. Det er bare en anderledes tilgang til annoncering når det er på nettet. Få hjælp til din online annoncering

Se mere


Oestjysk tagrenovering

Østjysk tagrenovering a/s

De har eksisteret siden 2001 og har haft en simpel side alle årene.  Nu var tiden kommet til en opgradering på det visuelle og med nye billeder. SEO  Nyt design Nyt CMS Se siden her og læs mere om tagrenovering Østjysk tagrenovering a/s)

Se mere


SEO - Er det i orden

SEO - Er det i orden?

Ja, det er i orden. Google er glad for de får hjælpe til at afgøre hvilke sider der er relevante i forhold til søgningen.  Det skal dog gøres ordentligt, ellers viser de andre resultater.

Se mere


SEO optimering - Søgemaskineoptimering

Du får mere ud af din hjemmeside ved at fokusere på SEO.  En del af kan du selv lave, hvis du har tiden til det.  Det drejer sig om hvordan jeres side præsenterer sig over for jeres kunder.

Se mere


SEO optimering

SEO optimering

SEO optimering og en guide til dig og din virksomhed. Se her hvordan du kommer igang med søgemaskineoptimering, uden det koster en formue.

Se mere


SEO til webshop

Daro A/S - Ny Umbraco Webshop

Daro.dk havde en eksisterende webshop med begrænset trafik og dårlig konvertering.  De ville have en ny shop hvor der skulle arbejdes med SEO.    Deres eksisterende varer skulle flyttes over, sammen med deres eksisterende betalings-løsning.)

Se mere