Djursland

Specialiseret i online løsninger til industri og håndværkere.  Jeg har siden 2010 hjulpet mere end 100 virksomheder, med at komme igennem til en online løsning der genererer henvendelser.  Jeg arbejder inden for feltet omkring industrivirksomheder og håndværkere. Jeg har tilknyttet faste samarbejdspartnere, der er skarpe, måske nørder, inden for hvert deres felt.  Har du en eksisterende hje...)

Se mere


Freelancer

Freelancer i Umbraco

Har du fået udviklet en side i Umbraco og står du over for en opdatering, hvor du har behov for udvikling.  Jeg kan træde til og hjælpe på vej med nye og eksisterende Umbraco hjemmesider.

Se mere


Hjemmeside

Professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside det er over jeg står til rådighed for jeres virksomhed.  Svarer på spørgsmål gennem udviklingen af jeres hjemmeside. Stiller de kritiske spørgsmål.  I kan regne med jeg er der for jer.

Se mere


Randers

  For at du kan få flere henvendelser skal vi betragte dit website fra alle vinkler. Eller med andre ord en 306 graders analyse.  Jeg kommer gerne forbi og får en snak omkring din virksomhed. Jeg bliver nød til at kunne sætte mig ind i jeres tilgang til markedet, og vide noget jeres ydelser eller produkter.  Derefter skal der udarbejdes en søgeordanalyse, der viser hvor jeres fokus og mit ar...)

Se mere


Umbraco hjemmeside

Umbraco hjemmeside

Unikke og og udviklet specielt til jeres virksomhed.  Styrken i Umbraco ligger i måden det håndter indhold.  I kan få en side der er lavet specielt til jer.  Samtidig med fordelene af et afprøvet CMS system.

Se mere


Aarhus

Alt efter hvad du skal have, og hvad hjemmesiden skal bruges til. Så er der forskellige løsninger jeg arbejder med.  Hvis det er en shop vil jeg anbefale en Hosted Shop. Det er et gennemprøvet og solidt system hvor det er billigt at komme i gang.  Er det en præsentation af din virksomhed.  Så er det en vurdering om det skal laves i Umbraco, eller en Hosted CMS løsning.  Der er meget stører f...)

Se mere