Glarmester - lokal virksomhed

Website til lokal Glarmester

Kurt henvendte sig til mig, for at få flere henvendelser gennem hans side.  Han ønskede at være mere synlig i området omkring Lystrup og Djursland.  Der vare et budget til markedsføring, som efterfølgende er reduceret kraftigt.  Umbraco Lokal synlighed Flytning af server Opsætning af mail Se siden her: Glarmester Aarhus  )

Se mere


Hr Jørgensen

Hr Jørgensen Rehab

Michael kontaktede mig med opgaven for at blive synlig på nettet i og omkring Randers. Han havde ikke nogen hjemmeside, og har ikke meget tid til at opdaterer eller sætte sig ned og lave en.  Umbraco CMS Søge optimering Billeder Design Hr Jørgensen arbejder inden for hjælpemiddelservice)

Se mere


Håndværker

Hjemmeside til håndværker

Allan kontaktede mig for at få en ny side. Han havde en eksisterende side som havde været der i 10 år uden en henvendelse. Umbraco Billeder Søge optimering  Se siden her: asoested.dk)

Se mere


Håndværkere

Hjemmeside til håndværkere

Er du håndværker og mangler du en hjemmeside der kan skaffe lokale kunder til din virksomhed.  Jeg har hjulpet håndværker de sidste 8 år med deres hjemmeside.  Ofte ønsker håndværkere ikke selv at håndtere hjemmesiden. Lad mig klare det hele for dig.

Se mere


Oestjysk tagrenovering

Østjysk tagrenovering a/s

De har eksisteret siden 2001 og har haft en simpel side alle årene.  Nu var tiden kommet til en opgradering på det visuelle og med nye billeder. SEO  Nyt design Nyt CMS Se siden her og læs mere om tagrenovering Østjysk tagrenovering a/s)

Se mere