Billeder

Billeder til hjemmesiden

Her er lidt tips til hvad du skal gøre når du tager billeder til din hjemmeside. Se mere om format, størrelse og hvor fokus skal ligge i billedet.

Se mere


Bruger du for mange penge på ad-words

Bruger du for mange penge på ad-words

Har du en fornemmelse for du putter penge i ad-words uden at få afkast for dine penge?

Se mere


Custom udvikling

Custom udvikling af umbraco

Jeg har samarbejdspartnere der kan bistå ved større udviklings projekter. Så sidder du med en ide til en side, eller andet. Lad mig høre om det og lad os se om vi kan nå hinanden.

Se mere


Duplicate Content

Duplicate Content - træls

Duplicate Content er når der er to tekster der ligner hinanden eller er identiske.  Det er søgemaskinerne ikke glade for, for hvilket resultat er så det rigtige.  Så denne skal du undgå, skriv dit eget indhold!

Se mere


Etcas

Etcas Automation A/S

Etcas A/S stod over for at skulle have en ny hjemmeside efter fusion mellem to virksomheder. Design er leveret af ekstern designer, og hjemmesiden er opbygget i Umbraco, fordi der var et stort ønske om det skulle være nemt at håndter opdateringer i fremtiden.  Siden er udviklet i samarbejde med Etcas og eksterne konsulenter til tekst og design. Se mere om Etcas Automation )

Se mere


Glarmester - lokal virksomhed

Website til lokal Glarmester

Kurt henvendte sig til mig, for at få flere henvendelser gennem hans side.  Han ønskede at være mere synlig i området omkring Lystrup og Djursland.  Der vare et budget til markedsføring, som efterfølgende er reduceret kraftigt.  Umbraco Lokal synlighed Flytning af server Opsætning af mail Se siden her: Glarmester Aarhus  )

Se mere


Hjemmeside

Professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside det er over jeg står til rådighed for jeres virksomhed.  Svarer på spørgsmål gennem udviklingen af jeres hjemmeside. Stiller de kritiske spørgsmål.  I kan regne med jeg er der for jer.

Se mere


Hr Jørgensen

Hr Jørgensen Rehab

Michael kontaktede mig med opgaven for at blive synlig på nettet i og omkring Randers. Han havde ikke nogen hjemmeside, og har ikke meget tid til at opdaterer eller sætte sig ned og lave en.  Umbraco CMS Søge optimering Billeder Design Hr Jørgensen arbejder inden for hjælpemiddelservice)

Se mere


Håndværker

Hjemmeside til håndværker

Allan kontaktede mig for at få en ny side. Han havde en eksisterende side som havde været der i 10 år uden en henvendelse. Umbraco Billeder Søge optimering  Se siden her: asoested.dk)

Se mere


Håndværkere

Hjemmeside til håndværkere

Er du håndværker og mangler du en hjemmeside der kan skaffe lokale kunder til din virksomhed.  Jeg har hjulpet håndværker de sidste 8 år med deres hjemmeside.  Ofte ønsker håndværkere ikke selv at håndtere hjemmesiden. Lad mig klare det hele for dig.

Se mere


Industri

Hjemmeside til industri virksomheder

De fleste industri virksomheder jeg arbejder sammen med havde været der i mange år.  Så ofte er der materiale som hjemmesiden skal præsenterer.  Nu skal det bare være online i stedet for et katalog. Jeg har stor erfaring med denne del.

Se mere


Lave en hjemmeside

Lave en hjemmeside

I denne blog vil jeg give en guide til hvordan du kommer igang med at lave din egen hjemmeside.  Hvilke ting du skal tage højde for, og hvilke erfaringer jeg har med hvordan det gøres bedst muligt.

Se mere


Lokal synlighed

Lokal synlighed

Dette er super godt or ret lige til at sætte op.  Specielt til håndværker virksomheder er dette værktøj fra Google Business en fantastisk løsning.  Du bliver synlig i lokalområdet hvor du bor. Og du bestemmer selv afstanden du ønsker at være inden for.

Se mere


Markedsføring

Online markedsføring

Der er ingen butikker i den fysiske verden der kan undvære en form for reklame.  Det kan en online butik heller ikke. Det er bare en anderledes tilgang til annoncering når det er på nettet. Få hjælp til din online annoncering

Se mere


Niche webshop med tøj

Daro A/S - Ny Umbraco Webshop

Daro.dk havde en eksisterende webshop med begrænset trafik og dårlig konvertering.  De ønskede en ny webshop, med deres eksisterende betalingsløsning.  Der var en deadline med levering til en messe. Den blev klaret lige til punktet. Derudover skulle der ses på søgeoptimering. )

Se mere


Oestjysk tagrenovering

Østjysk tagrenovering a/s

De har eksisteret siden 2001 og har haft en simpel side alle årene.  Nu var tiden kommet til en opgradering på det visuelle og med nye billeder. SEO  Nyt design Nyt CMS Se siden her og læs mere om tagrenovering Østjysk tagrenovering a/s)

Se mere


Online service

Denne kategori af hjemmesider er mere i custom afdelingen, hvor det er jer der definere hvad siden skal kunne.  Der er ofte store krav til funktionalitet og design. Se mere om det og lad mig høre nærmere.  Så kan vi se om det er en opgave jeg kan løse.

Se mere


SEO - Er det i orden

SEO - Er det i orden?

Ja, det er i orden. Google er glad for de får hjælpe til at afgøre hvilke sider der er relevante i forhold til søgningen.  Det skal dog gøres ordentligt, ellers viser de andre resultater.

Se mere


SEO optimering - Søgemaskineoptimering

Du får mere ud af din hjemmeside ved at fokusere på SEO.  En del af kan du selv lave, hvis du har tiden til det.  Det drejer sig om hvordan jeres side præsenterer sig over for jeres kunder.

Se mere


SEO optimering

SEO optimering

SEO optimering og en guide til dig og din virksomhed. Se her hvordan du kommer igang med søgemaskineoptimering, uden det koster en formue.

Se mere


SEO til webshop

Daro A/S - Ny Umbraco Webshop

Daro.dk havde en eksisterende webshop med begrænset trafik og dårlig konvertering.  De ville have en ny shop hvor der skulle arbejdes med SEO.    Deres eksisterende varer skulle flyttes over, sammen med deres eksisterende betalings-løsning.)

Se mere


Umbraco hjemmeside

Umbraco hjemmeside

Unikke og og udviklet specielt til jeres virksomhed.  Styrken i Umbraco ligger i måden det håndter indhold.  I kan få en side der er lavet specielt til jer.  Samtidig med fordelene af et afprøvet CMS system.

Se mere


Umbraco hvorfor

Umbraco hvorfor - Hvad skal jeg vælge?

Jeg har i denne blog beskrevet de vigtigste grunde til at vælge Umbraco. Se meget mere, og få viden til at tage den rigtigt beslutning.

Se mere


Umbraco Tags property editor

Umbraco Tags property editor

En guide ti Umbraco Tags property editor.  Med praktiske eksempler på hvordan du får det til at virke.

Se mere


Umbraco undervisning

Umbraco undervisning - til virksomheder og skoler

Jeg Underviser i Umbraco, og har erfaring med at forklare og skabe en forståelse for hjemmesiden.  Vigtigst af alt give, en tryghed for den daglige vedligeholdelse.

Se mere


Vinduespudser

Website til lokal vinduespudser

Rico kontakte mig for en ny side med ønsket om stor synlighed i lokal området.  Der var ikke noget eksisterende så der skulle også købes domæne og laves logo. Derudover var jeg rundt sammen med Rico og tage billeder mans han arbejdede. Umbraco Billeder SEO Optimering Se siden her: Hov-puds.dk)

Se mere


Webshop

Webshop til e-handel

E-handel er slet ikke toppet endnu, det er kun lige startet.  Har du brug for en e-handels shop, så er der flere modeller.  Det kan være hosted shop, en open source eller en Umbraco shopløsning. Jeg rådgiver gerne om den løsning der er bedst for dig.

Se mere


Webshop (1)

Webshop

Hosted webshop eller en open source webshop? Hvor skal du starte. Der er mange webshop løsninger der alle er rigtig gode, men hvor og hvilken skal du bruge.  Jeg rådgiver gene og sammen kan vi finde den rigtige webshop til dig.

Se mere