Google+
amja  /  Løsninger  /  Webdesign  /  Mobil hjemmeside

Mobil hjemmeside

Har du en mobil optimeret hjemmeside?

En mobil optimeret hjemmeside der vises rigtigt i mobile enheder er nødvendig i dag. 

Mobil enheder står nu for 10% af al trafik på nettet. Det er en fordobling på bare 1 år.   Så er spørgsmålet hvordan din side tager sig ud, når dine kunder ser den via deres mobiltelefon. 

Ofte kan den godt vises, men resultater er ikke altid særligt brugervenligt.

Responsive webdesign, tilpasset mobil enhederMobilsite
Der er flere muligheder for at tilpasse en hjemmeside til den mobile verden, som bare vokser og vokser i en hastighed som ikke er set tidligere.

Hvad der skal vælges hænger meget sammen med om du har en eksisterende hjemmeside som der ikke skal laves om på, eller om det er en helt ny hjemmeside løsning.

Responsive Webdesign
Det er en teknologi hvor selve designet på siden tilpasser sig, alt efter hvilken størrelse skærmen har.

Det vil sige hvis du er på en telefon 320 x 480 pixel så vil du se et format af siden. Hvis du ser siden fra en tablet der er 800x600 pixel vil du se en anden udformning af siden. Du kan prøve det her Responsive webdesign Det er det samme indhold og det er den samme side der bliver præsenteret for kunden, bare i forskellige design.

Du kan prøve at lave om på størrelsen af denne side som du ser på nu og se hvad der sker.

Mobil hjemmeside
Mobil _HjemmesideEn anden løsning er, hvor der bliver lavet en mobil hjemmeside på et subdomæne. Mobil optimeret hjemmeside

Det fungerer på en lidt anden måde end responsive webdesign. Når der kommer en ny kunde på hjemmesiden er der noget kode der kontrollere om det er en mobil enhed, en android telefon, iphone eller andet. Hvis det er det bliver kunden omdirigeret til subdomænet.

Denne løsning er meget velegnet hvis der er en eksisterende hjemmeside der skal opgraderes til også at indeholde mobil visning.

Du kan scanne qr koden med din mobil, så kommer du til min mobil hjemmeside.

René Halskov

Twitter

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål omkring en hjemmeside, CMS eller andet. Send en mail eller ring 20 68 87 17

Jeg vil ringes op..