Google+
amja  /  Løsninger  /  Hosting  /  Unoeuro

Unoeuro

Revolutionerende hosting

Hos UnoEuro arbejder vi ud fra en klar målsætning om, at velfungerende hosting ikke behøver være hverken dyrt eller kompliceret. Alle vores løsninger bliver sammensat med fokus på simpelt og effektivt at kunne imødekomme hosting behov, hos både private og virksomheder.


Revolutionerende hosting

Da vi lancerede UnoEuro tilbage i 2004, var det næsten umuligt at finde en stabil hosting partner uden at blive ruineret. Det har altid været vores intention at lave om på dette og uden at kompromittere vores kunders forventninger til et højt og kompetent kundeserviceniveau. Vi mener efterhånden at have bevist, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen, og hver dag udfordrer vi fortsat denne forældede markedsantagelse.

Et solidt fundament

Samtlige servere er placeret i et topsikret datacenter hos Zitcom A/S i Danmark. Det er bl.a. derfor, at vi kan tilbyde dig nogle af de hurtigste, sikreste og mest stabile løsninger på markedet. Serverrummet bygger på en moderne og yderst effektiv opsætning af køling, brandsikring, nødstrømsanlæg, nøje udvalgt hardware og netværksopsætning. Dertil er der tilknyttet en 24-timers vagtordning og overvågning af alle services, og ikke mindst 2 x 10 GBit redundante fiber-forbindelser leveret af TDC Internet og Telia.

Teknisk forspring

UnoEuro er Microsoft Gold Hosting Certified Partner og kan derfor garantere dig yderst stabil ASP/ASP.NET hosting på Windows 2008 servere, og PHP hosting på kraftige og optimerede Linux Servere - begge for at sikre vores kunder den absolut bedste hosting oplevelse.

Kilde: unoeuro

 

 

René Halskov

Twitter

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål omkring en hjemmeside, CMS eller andet. Send en mail eller ring 20 68 87 17

Jeg vil ringes op..