Google+
amja  /  Blog  /  Undervisning  /  Luftballon Samsø

Luftballon Samsø

En uforglemmelig tur

Denne side er kun brugt til undervisning, der er ingen turer

Luftballon Samsø er et projekt der ønsker at vise denne smukke ø med sin dejlige natur.  Du vil svæve i en luftballon 200 meter over samsø hvor der vil være fri udsyn til Ebeltoft - Djursland og Aarhus.

2Luftballonen består af en ballon der er 45 meter i diameter, og den bliver varmet op af varm luft, så på den måde styrer vi højden. Retningen er som vinden blæser.

Du vil bilve udstyret med en sikkerhedsvest hvis vi falder i vandet så sikkerheden er i top.

Samsø er en meget smuk og stille ø i Kattegat. I den sydlige del er der meget smukke bakker og landskab.

Der er gode muligheder for at opleve historiske vingesus i form af fæstningsværker fra kong Haralds tid hvor der var røvertogter fra øen Hjelm, som er beliggende ud for Djursland.

Fæstningsværkerne på Samsø er bygget på samme tid som Kalø slotsruin, og er en del af et kongeligt fæstningsværk. Det indbefatter de meget smukt placeret alarm pladser. Det er bål pladser placeret på højde drag eller bakker.

Når røverne fra Hjelm kom sejledende over det åbne vand blev bålene tændt og på den måde kunne de på samsø advare og forberede sig på angreb og togt fra havet.

En tur i luftballon over samsø er en uforglemmelig tur i en ny dimension der ofte kun er forbeholdt fuglene .I syd kan du se vindmølleparken, Horsens, og helt til Endelave, og i nord djursland

Turen i luftballon over samsø starter ved Østerby. Hvor vi derefter tager turen rundt alt efter hvor vinden fører os hen.

Denne side er et projekt for Grenå Tekniske skole - der tilbydes ikke tur i luft ballon over samsø

Luftballoner Samsø

comments powered by

Amja Webdesign

René Halskov

Twitter

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål omkring en hjemmeside, CMS eller andet. Send en mail eller ring 20 68 87 17

Jeg vil ringes op..