Google+
amja  /  Blog  /  Mobile  /  HUAWEI P1 Ascend

HUAWEI P1 Ascend

HUAWEI Smartphone

HUAWAIDette er en anmeldelse af HUAWEI P1 eller HUAWEI Ascend P1 S. Jeg er ikke anmelder eller andet, jeg vil bare gerne dele min erfaring om denne telefon

Jeg var på udkig efter en ny telefon, og så på flere forskellige telefoner.

Som udgangspunkt bruger jeg en telefon til mail, hvor det er begrænset hvor meget jeg svarer fra telefonen. Det gør jeg mest fra min computer.
Derudover bruger jeg kameraet, både video og stillbilleder i forbindelse med min familie og hvor jeg kun har telefonen .

Den vigtigste opgave som jeg skal bruge telefonen til, er når jeg laver nye hjemmesider. Så jeg har mulighed for at tjekke mobil visning og responsive design.

HUAWEI kender jeg mest fra de mobile USB modem som jeg har haft adskillige af gennem tiden.
Da jeg så der er kommet med en telefon fra HUAWEI, der af udseende kunne leve op til de andre, tænkte jeg at den må jeg se nærmere på.

Jeg bor på landet og har Oister / 3 som mobilselskab, og med den gamle telefon var der adskillige gange om dagen hvor jeg blev afbrudt midt en samtale. Da vi bor lidt ude på landet kan jeg vende mig til meget, og tænke at sådan er det nok bare.

I dag har jeg samlet talt i telefon ca 5 timer uden en eneste afbrydelse. Dette bekræfter min antagelse at HUAWEI har brugt deres erfaringer fra deres mobil USB enheder til at skabe en telefon af god kvalitet, og med en stabil forbindelse.

Første indtryk af HUAWEI P1
Telefonen kommer i den velkendte indpakning, hvid kasse i en god kvalitet, med tilbehøret pakket pænt under telefonen, ingen overraskelser her.
HUAWAI_P1
Opsætning af telefonen.
Min oplevelse med at pakke telefonen ud og klare opsætning og synkronisering med min Google konto, var næsten uden problemer. Jeg bruger to trins verificering til min Google konto og der skulle lige et par forsøg til før den gik igennem.

Ellers er oplevelsen med HUAWEI P1 overraskende god, dette skal selvfølgelig ses i forhold til min tidligere telefon, hvilket var en SONY mini pro.

Brugerfladen oplever jeg som gennemført, og ligetil.

Kameraet - HUWAEI P1 Ascend
En meget positiv ting er tiden det tager fra jeg åbner telefon til den er klar til at tage billeder, der går ikke mere end 1 sek, og det er tidsmæssigt rigeligt til, jeg ikke oplever det frustrerende når der skal tages billeder.

Kvaliteten af film og billeder kan du selv vurdere her.

Error parsing XSLT file: \xslt\uTube/chromeless.player.xsltHUAWAI_Kamera _1HUAWAI_KameraHUAWAI_Kamera _2HUAWAI_Kamera _3

 

Error parsing XSLT file: \xslt\uTube/chromeless.player.xslt

 

HUAWEI_BackFornemmelse af telefonen

At stå med telefonen er, slet ikke med en fornemmelse af at den er billig.
Bagsiden er belagt med noget der minder om et tyndt lag gummi hvor det er godt at holde ved. Derudover er det min fornemmelse, med telefonen, at det er kvalitet.

Dette er ikke på nogen måder en test eller andet og jeg får ikke noget ud af at skrive dette.
Det er kun for at give lidt tilbage til et ukendt, og godt alternativ til de kendte mærker.

Ulemper
Den eneste ulempe HUAWEI P1 byder på er, hvis egoet ikke kan klare, at det ikke er et kendt mærke. :-)

Buy it, try it. Jeg har ikke fortrudt.

 

comments powered by

Amja Webdesign

René Halskov

Twitter

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål omkring en hjemmeside, CMS eller andet. Send en mail eller ring 20 68 87 17

Jeg vil ringes op..