Google+
amja  /  Blog  /  Local Search  /  Lokal synlighed

Lokal synlighed

Det betaler sig

Med en hjemmeside der er optimeret til lokal området, er der store muligheder for at udnytte Google og andre søgemaskiner. 

Idag er søgemaskinerne så effektive at de nemt udkonkurere de gamle medier som telefonbogen, lokal aviser, og andre trykte medier.

En hjemmeside kan idag opbygges således at der er dela af den der målrette går efter lokal kunder, og en anden del af hjemmesiden sigter mere bredt. 
På denne måde kan nettet udnyttes optimalt til markedsføring, dem der søger efter din ydelse finder dig i lokal området.

Der er mange fordele ved dette, en er målbarheden af anstrengelserne med opbygning af en hjemmeside. Det er meget nemt st se når der kommer henvendelser, hvad de har søgt på, hvilken side de har sendt en forspørgsel fra.

En anden fordel er økonomisk, der er det en yderst attraktiv reklame form. Istedet for betaling hver måned eller uge til en avis, så er der langt hen af vejen betaling en gang. Derefter vil der komme små tilrettelser hen af vejen.

Send en besked hvis du vil høre mere om dine muligheder for at udnytte internettet til lokal markedsføring 

René Halskov

Twitter

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål omkring en hjemmeside, CMS eller andet. Send en mail eller ring 20 68 87 17

Jeg vil ringes op..